Kontrola auta: Kvalitný autoservis zabezpečí vášmu autu 100 % údržbu

07. 08. 2020 | 12:08

Ak máte pocit, že niečo nie je v poriadku s vaším autom, rozsvieti sa kontrolka motora či auto vydáva čudné zvuky, zabezpečte jeho kontrolu v čo najkratšom čase, aby ste sa vyhli zbytočným nepríjemnostiam a problémom. Pravidelnú výmenu oleja či plnenie klimatizácie by ste mali mať na pamäti a nezabúdať na to. Určite nechcete, aby sa vášmu auta skrátila doba životnosti kvôli vašej lenivosti a zanedbávaniu.

Diagnostika Košice

Diagnostika auta je základom kvalitného pneuservisu. Vedie k rýchlemu nájdeniu a odstráneniu prípadných porúch. Každý správny servis by mal poskytnúť základnú aj podrobnú diagnostiku elektronických systémov vozidla.

Prečo je výmena oleja dôležitá?

Motory vozidiel sa skladajú z mnohých pohyblivých častí a tieto časti musia byť kvalitne namazané, aby nedošlo k ich poškodeniu. Olej v motore zabezpečuje plynulý chod jednotlivých súčiastok. V priebehu času sa tento olej rozkladá a je znečistený prachom, špinou a úlomkami z motora, ako aj z okolia. Ak k tomu dôjde, je potrebná výmena oleja, aby motor fungoval tak, ako má.

Včasná výmena tlmičov vám ušetrí peniaze

Tlmiče sú zodpovedné predovšetkým za bezpečnosť a pohodlie pri jazde. Tak ako v prípade iných súčastí auta, aj životnosť tlmičov je obmedzená. Myslite na to, že opotrebované tlmiče spôsobujú predčasné opotrebenie mnohých ďalších častí vozidla. Práve včasnou výmenou tlmičov nielen obnovíte bezpečnosť vozidla, ale predídete aj následným nákladným opravám.

Plnenie klimatizácie vám zabezpečí príjemnú jazdu

Klimatizácia v aute nielen udržiava správnu úroveň vlhkosti a teploty, ale tiež zlepšuje kvalitu vzduchu. Cirkuluje filtrovaný a čistý vzduch. Počas letných mesiacov vychladí interiér auta tak, aby sa v ňom každý cítil príjemne a pohodlne a užíval si jazdu nech už sa vyberie kamkoľvek.

Kontrola auta a včasná diagnostika Košice vás môžu uchrániť od nejedného problému s vaším autom, ktorý by vás mohol v konečnom dôsledku stáť nemalé peniaze. Nepodceňujte to a navštevujte autoservis pravidelne.